Apteekkipalvelut

Asiantuntevaa ja nopeaa apteekkipalvelua.

Laaja valikoima arkeasi helpottavia palveluita.

Apteekkimme Hyvinkään keskustassa palvelee monin tavoin resepteistä lääkeneuvontaan. Henkilökuntamme palvelee nopeasti ja ystävällisesti – asiakasta kuunnellen ja henkilökohtaisesti neuvoen. Kerromme sinulle myös lääkkeiden oikeasta ja turvallisesta käytöstä.

Voit hyödyntää myös erityisosaajiemme asiantuntemusta mm. astman, diabeteksen ja sydäntautien hoitoon liittyvissä asioissa. 

Olemme täällä sinua varten!

Voit pyytää sähköisen eReseptin uudistamista meillä. Mikäli reseptin laatija ottaa vastaan sähköisiä reseptinuudistamispyyntöjä, välitämme uudistamispyynnön heille. Käsittelyaika on yleensä korkeintaan 8 vuorokautta. Reseptin uudistamisesta voimme halutessasi pyytää maksuttoman tekstiviestin puhelimeesi.

Sähköiset reseptit voit käydä tarkistamassa Kanta-palvelussa osoitteessa omakanta.fi tai voit itse pyytää reseptien uudistamista maksuttomasti Kanta -palveluiden kautta, kunhan sinulla on käytössäsi omat verkkopankkitunnukset.​

Apteekissamme toimii tavallisimpien pitkäaikaissairauksien hoitoon perehtyneitä farmasian ammattilaisia. Heiltä saat kokonaisvaltaista neuvontaa, tietoa ja ohjeita kyseisten sairauksien hoidosta.

 • Sydänyhdyshenkilö
 • Astmayhdyshenkilö
 • Diabetesyhdyshenkilö

Apteekki ottaa kotitalouksilta maksutta vastaan vanhentuneita ja käyttämättömiä lääkkeitä. Kaikki apteekkiin palautetut lääkejätteet toimitetaan vaarallisen jätteen käsittelylaitokseen hävitettäväksi. Apteekkari on vastuussa lääkkeiden laadusta apteekissa. Jos lääkkeet ovat olleet asiakkaan hallussa, ei niitä voi enää myydä uudelleen. Tämän vuoksi käyttämättömiä lääkkeitä ei myöskään hyvitetä asiakkaalle. Käytäntö perustuu lääkelakiin ja viranomaisten apteekeille antamiin ohjeisiin.

Palauta lääkejäte näin:

 • Poista lääkepakkauksista potilastietoja sisältävät merkinnät (kuten ohjetarrat).
 • Tuo lääkkeet apteekkiin läpinäkyvässä, tiiviissä muovipussissa.
 • Poista tabletit ja kapselit alkuperäispakkauksistaan. Läpipainopakkauksissa olevia tabletteja ja kapseleja ei tarvitse irrottaa pakkauksistaan. Vie tyhjät lasipurkit lasinkeräykseen ja tyhjät muovipurkit jäteastiaan.
 • Palauta nestemäiset aineet alkuperäispakkauksissa.
 • Palauta joditabletit ja muut jodia sisältävät lääkkeet aina erillisessä läpinäkyvässä muovipussissa alkuperäispakkauksissaan. Jodipitoisia valmisteita ovat mm. Jodix®tabletit, sekä Betadine®- ja Iodosorb®-valmisteet.
 • Palauta elohopeaa sisältävät kuumemittarit erillään lääkejätteistä. Sulje rikkoutuneet elohopeakuumemittarit esim. tiiviiseen lasipurkkiin.
 • Palauta ruiskut ja neulat erillään lääkejätteistä. Pakkaa ne läpäisemättömään pakkaukseen, kuten tyhjään muovipulloon tai lasipurkkiin.
 • Apteekki ottaa vastaan ainoastaan lääkejätteitä ja elohopeaa sisältäviä kuumemittareita sekä ruiskuja ja neuloja. Apteekki ei ota vastaan muita jätteitä (esim. kemikaaleja, hiuslakkapulloja, paristokäyttöisiä kuumemittareita tai muita sähkölaitteita, paristoja ym.).

Tarjoamme asiakkaillemme lääkkeiden koneellista annosjakelupalvelua. Apteekki tarkistaa asiakkaan kokonaislääkityksen ja toimittaa säännöllisesti käytettävät tabletit ja kapselit pakattuina muovisiin kerta-annospusseihin. Palvelu sopii erinomaisesti henkilöille, joilla on käytössään säännöllinen lääkitys. Annosjakelun avulla varmistat turvallisen lääkehoidon myös esimerkiksi ikääntyvälle läheisellesi. Lisätietoja annosjakelupalvelustamme voit kysyä apteekistamme.

Kuukauden tarjoukset

Hyödynnä kuukauden tarjouksemme!

Samat edulliset tarjoukset ovat voimassa sekä apteekissa että verkkoapteekissamme.

Kosmetiikka

Laaja valikoima kosmetiikkaa

Monipuolisesta kosmetiikka­valikoimastamme löydät kaikille ihotyypeille sopivat tuotteet. Autamme juuri sinulle sopivien tuotteiden valinnassa.